neljapäev, Oktoober 19

Mac: candybar ja ministat2

Hea uudis - Flash player 9 beta on nüüd saadaval ka inteli protsessoritega mac'idele. Alla saab seda vedada siit ja uudsete võimalustena on näiteks full-screen mode.

Lisaks on saadaval inteli-versioon ka populaarsest programmist CandyBar, mis võimaldab ühe ropsuga programmide ja operatsioonisüsteemi keskkonna ikoone vahetada ja soovi korral taastada. Pisukese valiku saadaolevaid ikoonipakette leiab Iconfactory iContainerite lehelt. Pildil kujutatud ikoonid on pärit konteinerist Somatic.

Ning lõpetuseks soovitaksin suurepärast widgetit nimega miniStat2, millest on nüüdseks ka inteli-versioon saadaval. MiniStat võimaldab jälgida mitmeid arvutis toimuvaid protsesse dashboardilt. Ja näeb erakordselt nunnu välja. Ning sisaldab iStat'idega võrreldes paremaid kohandamisvõimalusi ja on töökindlam. Lisaks oskab uus versioon ka inteli-läpakate protsessori temperatuuri mõõta.

Kui keegi ei tea, siis widgetid on pisikesed flashil põhinevad programmid, mida saavad apple'i arvutite kasutajad dashboardis jooksutada. Apple OsX Widgets lehel on neid hetkel saada 2342 erinevat.

0 kommentaari:

Postitage kommentaar

Lingid sellele postitusele:

Looge viide

<< Kodu