esmaspäev, Detsember 18

ah et selline mees siis?

Esmaspäeva hommikul palju tööd - harjumatu. Esmaspäeva hommikul väga palju tööd - haruldane. Esmaspäeva hommikul hullumaja - pretsedent.
Kujundajad tahavad selle nädala raames veel plaadid ära teha, et jaanuaris oleks kohe varnast võtta. Kärmed ajad.

Kodus kadus wifi ära. Kopsisin küll harjaga naabri lae vastu, ei aidanud. Peab ikkagi legaalse neti sisse panema :(

Ärkasin jälle 8:10. See on täpselt 10 minutit peale seda, kui ma pidin juba tööl olema. Aga ma ei kurda.

Ama tõstis oma toa lõpuks ümber, loodame, et nüüd on rahul mõnda aega. Mina sain aknal suurest potilillest lahti ja saan lõpuks aknast välja vaadata. Kummaline tunne.

Reedel oli firma jõulupidu. Kuna valdav osa töökaaslastest on slaavi päritolu, oli natuke kummaline olla. Aga hariv. Sain pooljuhuslikult ülemusega vesteldes teada, et offseti osakond kolib kahe nädala jooksul Tallinnasse ja meie kahe kuu jooksul _____ ruumidesse. Järelikult olen ma enamike töökaaslastega viimast nädalat koos. Kas pole mitte huvitav teada.

Reede õhtul käisin Liinet ka kaemas. Väga tipstops.

Laupäeval meenutasime Eku vananemist. Ei ma ei soovi veel palju õnne, raisk. Homme saad bljät :)

Pesumasin on katki. Kuna asjal on kolmeaastane firma garantii, sai kohale kutsutud garantiiremont. Peale kuuajast ootamist nad tulid, vaatasid üle ja ütlesid, et ei saa parandada, kuna ei tea, milles probleem on. Umm... Täpselt nii retarded, kui see kõlab.
Käisin selle pärast viis päeva samade sokkidega, täna tunnen, kuidas särk haiseb. Fakit, täna õhtul õiendan selle masinaga arved. Võtan kruvikeeraja ja... Paar hoopi vastu esipaneeli peaks teda veidike õpetama. Sa ei tea, kellega sa jamad, mees. Jajaa, mind ei huvita, et su nimi on Sam Sung või misiganes, sa ei tea, kelleks mind vabal ajal kutsutakse! Libuu!

0 kommentaari:

Postitage kommentaar

Lingid sellele postitusele:

Looge viide

<< Kodu