neljapäev, Jaanuar 4

eli pole endiselt

Elioni saaga jätkub.

Võtsin karbi kätte ja sammusin rõõmsal meelel Eedeni kaubanduskeskusesse (ca. 30-40 minti jalutamist või midagi taolist). Mulle ei meeldi see koht, olen seal mingi kaks korda käinud ja mõlemad korrad ei meeldinud. Nüüd siis kolmas kord. Kontrollisin üle, et kõik karbis olemas ja tatsasin esindusse. Sealt öeldi, et oi eieiei, neil on kastid otsas ja et vel enne nädala lõppu, kui isegi siis, pole midagi oodata. Et lihtsam oleks tehnik kutsuda.

Tatsasin siis, juba tunduvalt eluteadlikuma muusika saatel kesklinna, istusin natuke Du Nordis (söök oli nigel, aga teenindus hea) ja helistasin elioni, kus siis laiutati käsi, et ka tehnikutel bokse pole ning tuleb alles no... no 25.ndaks on kindlasti :)

Ma panin toru hargile.



Ja ostsin endale midagi ilusat süüa ja sitsisin kodus. Oma kolme kanaliga. Ja maksan 450 krooni kuus ja saan selle eest null telekanalit ja 5-7mbit ühenduse? Kuidagi loll tunne on.

Tõeline küsimus on pigem see, et kas ma tahan sellistel tingimustel kolm aastat nende klient olla? Sellise suhtumisega? Et naeratatakse ja öeldakse, et meie ei saa aidata? Vaevalt.

Sildid:

2 kommentaari:

Anonymous Liisa ütles...

Katkesta leping, müü oma telekas maha ning oledki tasa!

5:05 PM  
Blogger glemm ütles...

sitta kah

2:14 AM  

Postitage kommentaar

Lingid sellele postitusele:

Looge viide

<< Kodu