esmaspäev, Jaanuar 1

elion, eli pole

Mida teha, kui digiboks ja ruuter olid vooluvõrgust väljas ja nüüd sisselülitamisel telepilti ei näe?

Kui lülitad digiboksi ja ADSL-ruuteri sisse, hakkab ühendus tööle alles mõne minuti pärast. Niikaua näed teleriekraanilt veateadet. Kui soovid kohe sisselülitamisel näha telepilti, peaksid esmalt panema tööle ruuteri ja ootama, kuni hakkab põlema DSL-tuli. Alles seejärel lülita sisse digiboks.

Juhtus selline vahva lugu, et Elioni Amino digiboks lakkas töötamast peale seda, kui ma selle ajutiselt vooluvõrgust lahti ühendasin. Ei võta toidet taha enam. Kontrollisin stepsleid ja muid vidinaid, ei midagi. Helistasin kell üks öösel Elioni ja sealt teatati väriseval häälel, et ma pean pühad telekata veetma. Et tajuksite olukorra satiiri, liigume paar päeva tagasi.

Tuli tehnik. Tuli täpselt kella pealt, mis on minu jaoks äärmiselt harjumatu. Punkt kell üheksa oli härras kohal ja marssis sisse. Mentaliteedi poolest oleks teda pidanud pigem torulukksepaks või automehhaanikuks, peamiselt rohmaka ja hoolimatu käitumise tõttu. Igatahes... Peale seda, kui ta oli terve korteri koledalt ja halvasti juhtmeid täis vedanud, jätnud kõik karbid ja sodi laiali vedelema, ühendanud vana telefoni stepsli lahti (ja mitte kinni tagasi, otse loomulikult) esitas ta leebelt mulle 396 krooni suuruse arve.

Muide, tuleb välja, et ka teistel on Amino digiboksiga probleeme olnud. Kui mõnel lugejal peaks kodus jurakas olemas olema, andke palun kommenteerides märku, kuidas see teil toimib :)

You get what you pay for.... NOT! Kämmoon, eesti kalleim telekom ja sellised vead?

Sildid:

2 kommentaari:

Blogger tüüp ütles...

ma võin sind aidata, mul on ka see digideema kodus.... not!!

kõva nali oli, kõva nali... not!!

3:33 AM  
Blogger eku ütles...

mul ka see.. karbis alles, kuna telekat ei ole.. naudin lihtsalt kiiret googeldamist!

1:28 AM  

Postitage kommentaar

Lingid sellele postitusele:

Looge viide

<< Kodu