esmaspäev, Mai 7

ilmateade 7.mail


Ägedaid uudiseid ka. Tööd polnud parajasti.

Jarek The Chalice esitleb oma uut kauaoodatud plaati selle nädala neljapäeval klubis Kellele Ei Meeldiks Johnny Depp?, aadressiks endiselt Tartu linn ja Kompanii tänav 2. Nimeks on kinnitatud taaskord "Taevas ja Perse" ning maksma hakkab see esitlusel 175 Eesti suveräänse Vabariigi raha. Sissepääsu eest küsitakse veel 75 raha. Lisaks pilluvad diskot Tõnis Mägi, DJ Paul Oja ja Jürmo Eespere. Lähme kõik.

Wisconsini Madisoni Ülikooli teadlased on leiutanud masina, mis võimaldab saada täismõõdus kaheksatunnise une kätte umbes kolmega, jäljendades koheselt une kõige sügavama perioodi ajulaineid. Nupust magama ja äratuskellata üles? Kõlab hästi. (Artikkel)

Jaapani blogija (?) leidis tõenäoliselt kõige isuäratavama toote toidu- ja karastusjookide ajaloos - kaheksajalapalli limonaadi? Või umbes midagi sellist peaks tähendama Octopus Dumpling Soda inimeste keeles. Kellel huvi tekkis, saab lugeda ka siit.

Kärmed jaapanlased on hakkama saanud veel teisegi asjaga. Nimelt leiutasid nad meetodi, kuidas kõige tavalisema letilt haaratud digiseebiga saab renderdada kolmemõõtmelisi pilte. Või midagitaolist. Loe ise, kui ei usu.

Ja et sellest veel vähe poleks, leiutasid japsid plastikust lehe, mis võimaldab piiratud raadiuses juhtida elektrit läbi õhu. Umbes nii. Katse käigus edastati 40 vatti voolu läbi klaasakvaariumi ja vee. Kogu asja tulemusel võivad olla meil tulevikus lauad ja põrandad, mis kõike endal asetsevat ise täis oskavad laadida. Näiteks siin on see uudis.

PS! Ma olen vist armunud.

Sildid:

0 kommentaari:

Postitage kommentaar

Lingid sellele postitusele:

Looge viide

<< Kodu