neljapäev, Mai 24

kolm vidinat


Mul on nii igav, et otsustasin tutvustada paari vidinat, mis aitavad teil oma edevust välja elada. Antud juhul siis välja toodud vidinad, millega vahva igavusest tegeleda. Kõik vajavad nimetatud keskkondades tasuta kasutajat. Ja ette hoiatan, et antud tekst on kirjutatud macipõhiselt, kuid ei eita, et samad asjad ka tavaraali peal lippavad.

* Wakoopa - teeb statistikat ja võimaldab edvistada sellega, milliseid programme te arvutis kasutate. Milleks seda vaja on - Jumal seda teab. Ajataju on tal ka paigast. Minu kasutaja. Tiri pistikprogramm siit.

* Plazes Beta - Mõeldud rüperaali kasutajatele ja võimaldab jagada su asukohta, kust sa parasjagu oled. Jätab meelde, kust sa varem oled olnud ja kuvab ka kogu asja kaardil. Määrab asukohta suht täpselt. Ja tegelt so much more than that. Kindlasti väga alahinnatud rakendus. Minu kasutaja. Tiri pistikprogramm siit.

* iScrobbler - eestlastegi seas populaarse lehe last.fm plugin. Võimaldab edvistada oma muusikamaitsega (minu puhul häbeneda, et ma üksi teki all tegelt Furtadot kuulan). Minu kasutaja. Tiri pistikprogramm macile (otselink).

Lisamärkuseks neile, kel viimane vidin juba olemas osx keskkonnas:
Plugina edukaks toimimiseks peab last.fm programm olema välja lülitatud. iPodist viimaste lugude võtmiseks peab olema klikatud seadetes valik Enable iPod Submissions (Using Playlist: Recently Played). Juhul, kui 'disk use' on sisse lülitatud, peab seda uuendama käsitsi, valides plugina rippmenüüst 'Update iPod'. Serveri spämmikaitse laseb igat erinevat kuulatud lugu vaid ühe korra üles, sõltumata kuulamiste arvust. Arvesse lähevad vaid lõpuni kuulatud lood. Nii lihtne ongi.

Kõik eelpool nimetatud rakendused jooksevad mul ka blogis widgetitena küljeribal. Vajadus nende järgi on küll kaheldava väärtusega, ent... Olge nüüd, nad on ju lahedad, kas pole?

Sildid:

0 kommentaari:

Postitage kommentaar

Lingid sellele postitusele:

Looge viide

<< Kodu