reede, Mai 4

uued kossid

uued kossid
Olin täna jube kaval. Hiilisin lõuna ajal välja ja käisin kiiruga linnas. Kõik oli perfect, astusin uksest välja, maja ees on peatus, buss tuli kohe. Niuhti linna, võtsin raha... Coffee In, üks kiire Latte. Jalutasin edasi Tevalosse, ostsin ühe asja, mida pikka aega sihtinud olen.

Kõik oli liiga perfect. Läksin peatusesse, bussini kolm minutit. Kõva sõna, arvestades Tartu bussiplaane. Ja siis hakkas buss kütma mööda Riia tänavat kuni Eerikani ja tagatipuks seisis FI-s paarkend minti. Eriti nüri, kui tööaeg jookseb ja sina istud kuskil linna ääres. See mul küll plaanis polnud. Ostsin energiajooki, vaatasin, kuis juht mune kratsib ja passib, proovisin klappe.

Koss ear-in Spark Plug klapid. Pole just suur nööpkuularisõber, kuid lugedes erinevaid positiivseid arvustusi otsustasin proovida. Teller ostis kaupsist 350-ga, Tevvis on 282 pluss sendid. Sendid on põhiline. Esmamulje on harjumatu. Aga eks ma harjun.

Bussipiletki jõudis selle aja peale kehtetuks muutuda. Oli kole kihk uus osta. No oli vaja lihtsalt. Ja Tehases olidki kontrollid. Milline on tõenäosus (suht kõrge, kui aus olla)?

//Timbaland - Oh Timbaland
//Madvillain - Figaro

1 kommentaari:

Blogger Teller ütles...

Hei, mis mulje klapid jätnud? Mina olen üpris rahul, lennukis summutavad natuke müra kah, jooksmisel püsivad ilusti kõrvas. Vaid kiivri alla päris nii hästi ei mahu, kui lootsin.

6:19 PM  

Postitage kommentaar

Lingid sellele postitusele:

Looge viide

<< Kodu