neljapäev, August 30

milliseid naisi sina vaatad?

Täna nägin linnas üht tüdrukut, kelle vastu mul kunagi suur armastus oli. Koos oma poisiga. Tuju läks kohe heaks, nägid sellised nunnud välja. Mul kohe palju rahulikum olla, kui tean, et tüdruk on kindlalt paigas ja õnnelik. Nõme on, kui kuskilt keegi kraapima ja lohisema jääb.

Kunagi Casb näitas mulle palja Bussi-Birjo pilti. Ma kehitasin õlgu. Mispeale ta vaatas mind nagu sitast pederasti ja küsis "Millised naised Sulle siis meeldivad?". Nüüd ma olen selle peale palju mõelnud.

Vaatan peamiselt 8/10 ja ülespoole tüdrukuid. Alla selle ei pane kõrvu liigutama, pole midagi teha. Armastan silmadega. Vaatan ladvaõunu ja eelvoorus praagin välja need, kellega niikuinii ei klapiks. Parlament, Prada ja Progressive. Vestlusvoorus langevad tavaliselt ülejäänud ka välja, sest kellel ilu rohkelt, sel... parem maitse meeste osas, kui mina. Iseloom, arukus, nutikus, veetlus ja hea maitse... kõik see pask on minu jaoks tähtis. Mis vähendab kandidaatide hulka veelgi. Otsin ju ikkagi pikemaks ajaks tüdrukut.

Tõenäosus leida sellisest "hinnaklassist" sobivat inimest on vähem kui üks sajale. Seega täiesti olemas, mis? :)

Sildid:

0 kommentaari:

Postitage kommentaar

Lingid sellele postitusele:

Looge viide

<< Kodu