reede, Aprill 18

rss attacks

The Attack of the RSS feed
Kodus neti omamisega on see jama, et sa ei viitsi ühtegi posti lõpuni kirjutada. Alati on aega seda hiljem teha, eriti sellest ajast, kui panin endale RSS lugeja (antud juhul NetNewsWire). Nüüd kulub mul päevas vähemalt paar tundi, et uusi blogisissekandeid läbi kammida. Ja kuigi soovitav oleks lihtsalt alltop'ist või digg'ist parimaid sirvida, olen oma ressurssi suunanud rohkem twitterisse kribamisele.

Kolme sõnaga öeldes on twitter üks tuntumaid nn. mikroblogimise saite (vaata ka: Pownce), kus oma staatust uuendada või lühidalt midagi kritseldada, sinna ümber pikalt kudrutamata nagu blogis. Maciga aitavad sel silma peal hoida twhirl, twitterific, widgetitest twitget, twitgit või twitterlex. Mugavam ja kiirem lugeda :)

Tartu teekond jäi sel nädalal ära, ei venitanud välja. Mitte kuidagi. Headest pidudest olen eesmärgiks seadnud vaid Loefah & Kromestari Krahlis 30.04 ja Old Skool Madnessi Kultuurikatlas 2. mail. Hapibf2me.

Santogoldi album tuleb varsti välja, mida produussivad muuseas ka Diplo kui Spank Rock. Ootan. Eelkuulamiseks tõmba see tasuta lugu, see on parem kui originaal...
Santogold - L.E.S. Artistes (XXXchange Remix)

Ma siin tasapisi mõtlen, et kui leiaks kuskilt lambist kõva koodipoisi, kes viitsiks küpsiste eest ilusat ja puhast koodi kribada, saaks ühe jubekõva muusikalehe teha. See leht ei teeks praegustega võrreldes kuigi palju erinevat, aga teeks seda meetri võrra paremini. Wörd!

Kokkuvõttes ei öelnud ma nagu eriti midagi ära...

2 kommentaari:

Anonymous Robert ütles...

muusikaleht ? see kelder vä ? või melu.ee ? või mingi väiksem pitchfork veel ? või mismõttes...

9:38 AM  
Blogger kazo ütles...

Põmst jah, aadress on olemas, paneks asja asja ette :)

11:25 AM  

Postitage kommentaar

Lingid sellele postitusele:

Looge viide

<< Kodu