reede, Aprill 11

sinu tuub, jah just sinu

Tegelt ma tahtsin kirjutada sellest, kuidas keepvid'ist parema kvaliteediga videot kätte saada, aga tundub, et nad on selle minu eest ära teinud.

Niisiis, Keepvid.com on üks paljudest lehtedest, mis laseb sul youtube'ist videoid alla tirida. Hiljuti (ma oletan) lisandus aga võimalus sealt videot alla tirida mp4-formaadis, mis tähendab, et enam ei pea sa jamama alla tiritud fläššifailidega, vaid saad valutult selle... Ma ei tea, näiteks iTunesi lohistada. Ja siis iPodi. Ja siis trolli kõledal tagaistmel valjult kisava pensionäri kõrval mõtete eemale viimiseks vaadata. Näiteksnoh.

Teine trikk, mis töötab uuemate videote puhul. Võta youtube'is mõni video lahti ja kirjuta külma kõhuga aadressi lõppu &fmt=18 ning vaata videot kuni kolmandiku võrra parema kvaliteediga. Sama triki teeb ära ka Better YouTube Firefox Extension. via Lifehacker.

Kui sul on on youtube'is kasutaja, kliki ülevalt nupust Account, siis keri lehe alla välja ja otsi sealt Video Playback Quality. Vali sealt, et sul on ikka hirmus kiire internetiühendus ja ära lase masinatel enda eest otsustada.

Muudest uudistest muidugi see, et Apple plaanib varsti Leedus iTunesi virtuaalse muusikapoe avada ja seega ka kogu Baltikumis. Vaatame, paljud siis sõna peavad, et ostaks muusikat, kui neil see pood oleks. via eMug.

Mäletate sellist asja nagu Joost? Pole kuulnudki? Okei, ma olen siis kehvasti bloginud. Joost on Skype'i loojate ajusünnitis, mis võimaldab sul vaadata erinevaid saateid ja muusikavideoid. Vahva, mis? Aga paar päeva tagasi tuli Adobe välja sellise asjaga nagu Adobe Media Player 1.0 (nad nägid nimega roppu vaeva). Asi töötab Adobe Air tehnoloogial ja esmapilgul on oodata konkurentsi.

Ja siin on mu halva muusika playlist.

1 kommentaari:

Blogger Soprano ütles...

See Firefox add-on kasulik (Y)

11:10 AM  

Postitage kommentaar

Lingid sellele postitusele:

Looge viide

<< Kodu