reede, Oktoober 10

aga siia on pealkirja ka vaja

Kuna mu epic post telesarjade teemal on veninud juba üle poole aasta nagu tigu liivapaberil, räägiks ma parem paar sõna vanadest lemmikutest uuel hooajal.

Californication (teine hooaeg) Sari jätkub kiiremini ja lustakamalt kui esimene ja seal on olemas kõik, mis sarja algusest peale heaks tegi - šarm, keppimine, huumor, elutõed, veel keppimist ja California. Ja teisalt on seda lihtsalt lõbus vaadata.
Kas tasub edasi vaadata? Kusjuures jaa.

Entourage (viies hooaeg) Hollywoodis näitlejana läbi löömise juurde kuuluvad vaieldamatult ka karjääri viletsamad perioodid. Paraku pole neid just eriti lust pealt vaadata. Samahästi võiks köögis nõud ära pesta.
Kas tasub edasi vaadata? Pese rahulikult, küll ma ütlen, kui midagi juhtub.

Dirty Sexy Money (teine hooaeg) DSM jätkab sealt, kus ta pooleli jäi, keerab natuke vinte juurde, teeb mõned ettearvatavad süžeepöörded ja lõpuks muutub isegi natuke põnevaks. Samas Julieti sarjast ilma ühegi kommentaarita koristamine on täielik huligaansus.
Kas tasub edasi vaadata? Mingil määral.

Fringe (esimene hooaeg) J.J. Abramsi uus haibitud sari on umbes nagu salatoimikud 15 aastat liiga hilja ilma huvitavate karakterite ja paeluva süžeeta. Ei julge küll soovitada.
Kas tasub edasi vaadata? Ei, õpi parem orgamit.

Dexter (kolmas hooaeg) Kui võtta sari, mis on üles ehitatud ühe geniaalse idee ja hullumeelse poindi peale, on sellele juba teise hooaja leiutamine paras pähkel. Aga sel hetkel kui Morgan oma sumedal häälel neid "kas Harry ikka oli mu päris isa" stiilis küsimusi üle korrutama hakkab, võib rahulikult vannitoa kappi koristama minna.
Kas tasub edasi vaadata? Ei, korista vannitoa kapp ära.

Heroes (kolmas, mööndustega) Kõik surnud tegelased ärkavad uuesti ellu. Ja siis veelkord. Alati.
Kas tasub edasi vaadata? Kas tasus üldse vaatama hakata?

Lisaks tahab vaadata: Veronica Mars, The Wire, Mad Men, The Shield
Andis rõõmuga alla: True Blood, Star Wars The Clone Wars, Knight Rider, The Sarah Connor Chronicles

3 kommentaari:

Anonymous Rafu ütles...

Dexterist oleme me suga juba rääkinud... etjah, hea sari, aga ta ei suuda enam midagi uut genereerida. See tekitab muidugi küsimusi, et kui väga peab mingi sari midagi uuendama, Dexter võib ju ka Bold & Beautifuli stiilis edasi lasta, keegi ikka vaataks. Või kas mõni sari ei võikski lihtsalt paar hooaega kesta, ära lõppeda ja hea mälestuse jätta... Igatahes, ma ise proovin nüüd õnne NBC seriaaliga Life, mille kohta netis räägitakse, et NBC ei ole viitsinud iseenesest head sarja lihtsalt korralikult promoda. Eks näis.

9:49 PM  
Blogger Gert ütles...

krt kus sa selle aja võtad, täitsa lõpp, hea elu

1:08 PM  
Blogger saare-alo ütles...

dexteri kolmas hooaeg kisub küll igavaks... muidu teine oli veel põnev....

4:56 PM  

Postitage kommentaar

Lingid sellele postitusele:

Looge viide

<< Kodu