esmaspäev, Jaanuar 12

kuidas elion must anarhisti teeb

Elioni saaga jätkus.

Maksin eelmise aasta märtsis võla ära ja jäin lepingutingimuste rikkumise vaidlustusele vastust ootama. Kümme kuud oli täielik vaikus. Sel nädalal kukkus mu õe postkasti (loe: mitte minu postkasti) kiri, kus nõutakse kiireimas korras astronoomilisi summasid lepingu rikkumise ja, khm, viivise eest.

Minu vastus on resoluutne - kui te ei oska mu postiaadressile (millest te vägagi teadlikud olete) kirjutada, võite te oma võlanõude sisse istuda. Ma jalutan millalgi kontorist läbi, et te sellest ikka kindlasti teada saaksite.

The Prodigy - Climbatize

Sildid:

2 kommentaari:

Blogger amzu ütles...

elion on pededele..

9:04 PM  
Blogger Elioni avalike suhete juht ütles...

Lugedes Sinu postitust, tekkisid üsna mitmed küsimused ja tegelikult sooviksin väga aru saada, kas oleks võimalik olukorda selgitada.
Saan aru, et kolisid Tartust mõnda teise linna ning leping jäi Sinu nimele, teenuse kasutajaks jäi aga õde? Kui nii, siis põhimõtteliselt on võimalik muuta arve maksjat ning ühtlasi aadressi, kuhu see saadetakse.
Toodet saab ka loovutada. Ümbervormistus maksab 30 krooni ning õde oleks saanud jätkata samade lepingutingimustega.
Samuti on võimalus toode uude elukohta ümber paigutada ja õde oleks saanud sõlmida uue lepingu talle meelepäraste tingimustega.
Need kolm varianti oleksid sellele infole tuginedes, mis ma Sinu postitusest sain, hoidnud ära kõik ebameeldivused, mida kirjeldasid.
Et teema lõpuni lahti harutada (hetkel palju ebaselgust), oleks mul küsimusi veel :) Ehk kirjutad mulle lilian.viirma@elion.ee ja katsun abistada.

11:10 AM  

Postitage kommentaar

Lingid sellele postitusele:

Looge viide

<< Kodu