esmaspäev, August 10

MNU levitab valesid!


Ma palun juba ette vabandust, et olen täiskohaga släkkinud blogimise kohalt. Olen otsinud ideid, mis oleks piisavalt arukad, et neid avaldada, aga TÄPE ajal on ka normaalsed mõtted defitsiit. Samas seekord tahtsin lihtsalt täiega reklaami panna.

Korraliku teadus-fiktsiooniga (mis ka midagi peale kõõma kõrvade vahel liikuma paneks) on üldiselt s*tad lood. Seda parema meelega saan ma rääkida filmist, mis mind üle pika aja elevusest justkui kaheksa-aastase heeliumilaksu all plika kiljuma paneb. Nimelt jõuab homme kinodesse ulmefilm 9. rajoon, mis jutustab päevakajalise loo Joburgi getos põgenike saatusesse sattunud tulnukatest, keda inimrass suure lustiga taga kiusab. Hoiatan ette, et mida vähem filmist teada, seda uhkem elamus.

Johannesburgis sündinud režissöör Neill Blomkampi debüütfilm põhineb küll kolme aasta tagusel võltsdokumentaalil Alive in Joburg (ja film ise Kaplinna 6. rajoonil), ent tänu Peter Jacksoni abile jutustab sama loo tunduvalt suuremal skaalal, tehes sellest lõdva käega ühe aasta originaalseima teadusfiktsiooni teose. Kinoklubi pilet endiselt 75 krooni.

Treiler (võib sisaldada spoilereid)
CC Plaza ja Cinamon

0 kommentaari:

Postitage kommentaar

<< Kodu