esmaspäev, Mai 14

ekspromptlaristamine

Majanduslikel põhjustel (mul sai pangakaardil raha otsa) otsustasin alustada katseid valdkonnas, millest ma midagi ei jaga - sularaha. Nüüdsest proovin kanda vaid paberit taskus ja sellega ära majandada.

Mul on teatavasti kalduvusi ekspromptlaristamisele. Näiteks käisin eelmisel kuul Tallinnas. Mitte ainult, et ma sel päeval kohutava koguse raha (varasem arv oli ebatäpne) maha jukerdasin, astusin läbi ka muusikapoest kesklinnas, kus Ulla ja Joosep töötavad. Palusin neil telefoni laadida ja nii sümboolselt mõtlesin ka midagi osta. Ebaviisakas niisama poes töllata. M&M's maksis mingi 20 krooni. Kõlas hästi. Ja siis tellisin hoopis Illmaticu cd ja vinüüli.

Eelmisel neljapäeval kohtasin riidepoes tuttavat tshikki. Lasin tal igasugu hilpe soovitada ja kirtsutasin nina. Pusad olid kallid (arvestades hetkeseisu) ja häid pükse ei leidnud. Nii sümboolsest poolviisakusest ostsin siis ühe kahesotise t-särgi.

Eile läksin linna, et kohvi juua. Lõpetasin kogemata hoopis restos praadi süües. Kohe juhtub.


Muide... Türgis on linn nimega Batman. Ja Madlib laseb veel paar täispikka albumit välja. Ja tõmmake seda paska näiteks.

Sildid:

2 kommentaari:

Blogger ulla ütles...

sa said need illmaticud nii odavalt ju:) ...ütlen mina, kes 1052 krooni eest laupäeval plaate välja ostis.

10:31 PM  
Blogger Röster ütles...

Tean, et sellepärast ostsingi. Tegelikult ostaks niikuinii terve poe, kui kuskilt raha kokku saaks :D

8:43 AM  

Postitage kommentaar

Lingid sellele postitusele:

Looge viide

<< Kodu