pühapäev, Mai 13

no endale ikka hea valetada

Ma tahaks kiiresti armuda. Sügavalt ja siiralt. Kasvõi ühepoolselt, vahet pole.

Teatris käisin ikka üksi, ei viitsinud kedagi lunima hakata. Pole väga minu stiil. Etenduse lõppedes kohtasin kunstehärrat, kes oli kole vaimustuses just lõpust. Mispeale avastasin, et ei pannudki väga lõppu tähele. Ega saanud kogu etendusele täpselt pihta. Oli piinlik. Aga muidu oli geniaalne, mõtlik ja naljakas tükk.

Otsustasin panna punkti golddiggeritele minu kulul. Täpselt siit punktist igasugune äraKazotamine on lõppenud. Majanduslikult, emotsionaalselt, kuidas iganes. Ma annan kergelt kätte, eeldades saada vähemalt sümboolselt midagi vastu. Omakasupüüdmatus pole mu perekonnas just levinud voorus. Ent kui keegi koorib mind kui kartulit ja pärast praeb mind omas rasvas ja sööb veel ära, ei ole see mitte see, mida ma ootan ja juhtuda lasen.

Skeemipidu oli päris äge, inimesed olid mõnusad, maailma mojito on sitem kui deppi klubis ja mina söön nüüd paar vorstivõileiba ja heidan magama. Üksikuna, aga rahulolevana, et ei pea kellestki sõltuma.

PS! Tarvi, su Audi A8 TDI on julm masin. Aaaaaa!

//Chalice - Energia

Sildid:

3 kommentaari:

Anonymous Anonüümne ütles...

Täiesti juhuslikult ühe google'i otsingu käigus sattusin siia, lugesin mõnda aega ja kuigi see võib kõlada väga halvasti, ütlen ma seda siiski - mulle meeldib. Mitte et see oleks meeldiv kui kellegil on halbu emotsioone, mida kirja panna, kuid Sa paned need emotsioonid kirja osavalt.

Ilusamat kevadet!

2:47 AM  
Blogger mamm ütles...

ikka luban vast.. ainuke viga, et mu blog ei ava mind just väga sügavalt... unustan pidevalt kirjutada... ja kui ka meelde tuleb siis kirjutan, et ei viitsi :D põnev?
aga kui sulle meeldib, siis palun :)

2:08 PM  
Blogger M. ütles...

mulle ei meeldi ka golddiggerid.
kaspar, armume! mul oleks ka seda vaja.

;p

2:15 PM  

Postitage kommentaar

Lingid sellele postitusele:

Looge viide

<< Kodu